Error
  • Error loading feed data.
lucrare2.jpg
Antivirus DeepFreeze
Protecție totală PC, protejează datele de pe hard disk. Nu necesita update zilnic săptămânal sau lunar. Instalezi și apoi uiți că vre=o dată apelai la un tehnician PC pentru a reinstala Windows.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

Schema de culori

[Stil implicit]
AntikFutureQuantcast

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

AQUIS GRANA - Bun Venit - Promovare talente -
Promovare talente PDF Print E-mail
Written by petro   
Friday, 26 March 2010 23:54
There are no translations available.

 

esti talentat

Orice persoană care este recunoscută într-o societate sau cultură este o celebritate, însă a fi talentat poate uneori trece neobservat. La modul general vorbind, o celebritate este cineva care captează interesul mass mediei și cel mai frecvent are o personalitate extravertită. Dorința de a fi văzut este parte a culturii vestice si in mod special Visului American ca o măsură a succesului.
Se deosebesc cu ușurință 2 feluri de celebritate: una care se ascunde departe de ochii publicului, sau păstrează o viaţă privată foarte strictă, și alta care caută publicitate pentru el sau ea
În cazul în care doriți să figurați pe acest site ca talent, vă rog să îmi trimiteți materiale care pun în lumină acest talent pe care îl aveți:

  • poze cu dumneavoastră
  • desene, picturi, grafică
  • muzică in formate mp3 rezolutie mică sau mare (în curănd o să avem inclusiv o secțiune de vânzare și ascultare online muzică)
  • poezii, scurte istorisiri compuse de dumneavoastră
  • alte materiale...

Celebritatea instantanee este termenul care este utilizat atunci când cineva devine o celebritate în perioada foarte scurte de timp. Eu sincer sper ca măcar 10% din cei care o să îmi trimiteți materiale să deveniți ceebri instantaneu.

Aceste materiale trebuie să fie creația dumneavoastră și să nu pună în lumină atitudini sau comportamente rasiste sau de natură de a leza bunul simț. Materialele le puteși trimite pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it și trebuie să conțină și o scurta descriere a dumneavoastră, pe care o vom face publică, dar și datele de contact cum ar fi nume, adresa, telefon, date care le vom păstra în baza noastră de date, fară a le face însă publice sau a le da unor terțe persoane. Nu uitați să specificați si DECLAR PE PROPRIE RĂSPUNDERE CĂ MATERIALELE ATAȘATE SUNT CREAȚIE PROPRIE:

* Aquis Grana * înființată în 1997 este o companie prezentă în lumea internet din anul 1999. Ne-am propus de timpuriu să promovăm talente, dar oferim și alte servicii.

Vă mulțumesc și sper să ne vedem cât mai des pe TALENTE.RO

Admin

 

Last Updated on Friday, 01 July 2011 05:06