lucrare1.jpg

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginRelated Items

Schema de culori

[Stil implicit]
Banner

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

Vizare carnete de elev PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Luni, 05 Iulie 2010 09:29

  Un lucru simplu de făcut, probabil obligatoriu, dar în nici un caz reglementat (cred eu) de către Minister, însă probabil "neinclus" în salariul rămas personalului adițional al liceelor sau școlilor din România. Din păcate cred eu lăsat la nivelul de interpretare sau înțelegere al celor ce lucrează acolo.
  A trecut anul școlar 2009-2010 și iată că mă văd în postura de a cheltui cu 45 RON mai mult decăt ar fi trebuit, pentru un bilet de tren, deoarece carnetul de elev al copilului mei nu a fost ștampilat și semnat.
  Întreb în special pe cineva din Ministerul Educației, retoric sau nu, căci puteți comenta acest articol la fel ca și pe celelalte ! Chiar ne prostim de tot de cap ? Să fie oare chiar nevoie de o mie de hârtii pentru a putea face un  lucru simplu ? A venit vre-o circulară de la CFR sau de la voi Ministerul Educației care spune că nu se poate semna un carnet de elev de către orice director, secretara șefă sau chiar dirigintele copilului ? Cu ștampila ar fi probabil mai ușor deoarece oricine de la secretariat ar putea-o pune !
  Cum e posibil să lăsați așa la voia întâmplării toate lucrurile ?
  Am auzit la știri în această dimineță că rata celor căzuți la Bacalaureat a fost de 40%.

Ultima actualizare în Luni, 05 Iulie 2010 14:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează