lucrare1.jpg
Antivirus DeepFreeze
Protecție totală PC, protejează datele de pe hard disk. Nu necesita update zilnic săptămânal sau lunar. Instalezi și apoi uiți că vre=o dată apelai la un tehnician PC pentru a reinstala Windows.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginRelated Items

Schema de culori

[Stil implicit]
Banner

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

Incalzire bloc - Solutie PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Sâmbătă, 18 Septembrie 2010 08:21

Eu vad rezolvarea problemei celor bransati la sistem incalzire centrala cartier astfel:

1. Achizitionarea si instalarea de catre cei prin casa carora trece sistemul de tevi de incalzire centrala a blocului, a unui aparat capabil in masurarea diferentei de temperatura agent termic in doua puncte, la intrare si la iesire a agentului termic prin doi senzori.
    Aceste aparate ar trebui sa aiba doi senzori care in opinia mea ar trebui montati cel putin 2-3 cm in peretele (zidull celui care s-a debransat. (solutia tehnica exacta imi lipseste)
    Aceste aparate ar permite sa masoare diferenta de temperatura a agentului termic si deci eventuala incalzire a unui apartament prin care aceste tevi trec.

2. Executarea unei zidiri izolate a coltului incaperii prin care acele tevi trec ! Pobabil invelirea acelor tevi cu staniol si material izolant apoi realizarea unui cofraj sau structuri gips carton + granit si in interior injectata spuma termoizolanta. Estimativ costulu unei astfel de structuri ar fi undeva la 150-300 RON.

Cred ca solutia 2 este mult mai buna si realizata in prezenta administratorului de bloc + un reprezentant asociatia de locatari, ar trebui sa fie extrem de bun simt pentru orice membru al unei natiuni iesita din epoca primitiva.

Astept comentarii !!!

Ultima actualizare în Luni, 09 Mai 2011 05:52
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează