lucrare2.jpg
TERMOIDRAULICA
Gresie si Faianta ! Cele mei frumoase modele de gresie si faianta se gasesc in judetul CLUJ la TERMOIDRAULICA.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginRelated Items

Schema de culori

[Stil implicit]
AntikFutureQuantcast

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

CURATENIA ORASULUI PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Sâmbătă, 07 Mai 2011 09:11

Sub masca activitatii extrem de necesare, lucru de altfel perfect adevarat, insa fals prin modul de aplicare si rezultate, in unele orase aceste activitati sustinute de primarii si material de noi toti, mai mult ne intristeaza decat sa ne creeze satisfactie!

Zgomotul produs noaptea de utilajele si autovehiculele expirate ale primariei sau firmelor de salubritate ma fac sa ma trezesc obosit aproape ca la culcare de cateva ori pe saptamana, lucru care imi reduce eficienta cu aprox 5-25%. Desigur cui sa ii pese ?

Cine ar trebui sau poate sa amendeze Primaria ca inca mai foloseste tractoare agricole pe strazile orasului sau cisterne de stropit strada, care sunt sigur nu au nici macar revizia tehnica ! Sau daca o au e data asa, pe ochi frumosi sau din oficiu.

Ca eu nu ma odihnesc ok in orasul meu, treaca mearga, insa cand vezi ca vine vacanta elevilor si stii ca noptile probabil fierbinti de vara, te vor forta din nou sa tii geamul inchis, ca macar praful facut de firmele de curatenie sa nu iti intre in casa, ca sa nu mai vorbim de "efectul de BOMBA sau BOENIG" pe care il au niste masini ("fier vechi"), atunci parca iti vine sa strigi nu ca in frumoasa piesa Vama veche : Domnilor politisti ! trageti-i pe dreapta ! - usor modificata :)

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează