lucrare2.jpg
Antivirus DeepFreeze
Protecție totală PC, protejează datele de pe hard disk. Nu necesita update zilnic săptămânal sau lunar. Instalezi și apoi uiți că vre=o dată apelai la un tehnician PC pentru a reinstala Windows.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginSchema de culori

[Stil implicit]
Banner

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

Moartea natural IDEAL pentru poporul roman ? PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Luni, 09 Mai 2011 05:35

Ma gandeam de mult ce defavorizati sunt nemtii, italienii, ungurii uitandu-se la filme dublate in limba lor. Poate de aia nici nu se prea uita la televizor !
Si eram fericit, ca in timp am reusit sa inteleg din ce in ce mai bine limba engleza, chiar daca am si eu probleme uneori in a citi tot ce scrie pe ecran la titrare. Uneorri traducerea nici nu e ok, asa ca experienta te face sa te simti mai relaxat.

Domnule Socaciu, mi-e rusine de rusinea dumneavoastra ! Ma gandesc cum de puteti sa veniti cu asa ceva catre populatie,in asemenea momente? Nu ca alta data ar fi ok ! Nu ar fi deloc.

Vazand sau poate doar auzind ce greu merg treburile pentru noi toti din partea asta a realitatii, poate ar fi trebuit sa veniti cu propunerea ridicarii obligativitatii taxei TV de la firme, ca doar nu stau la TV in timp ce insurubez sau zidesc, sau programez sau ce o fi facand fiecare !

Suint curios de asemenea, cum o sa se mai uite la un film, cineva care isi duce veacul in 2 camere vagon sua mai rau in garsoniera cu copil mic, care trebuie supravegheat non stop ? Cu castile pe urechi ! Sau probabil o sa-l tinem si pe bebe treaz ? Dar desigur ca odata cu spitalele inchise si lipsa de locuri de munca + drumuri si poduri gata sa se prabuseasca, lipsa de bani si medicamente, nu mai trebuie sa ne ingrijoram, caci moartea naturala v-a deveni un ideal pentru poporul roman !

Ultima actualizare în Luni, 09 Mai 2011 05:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează