lucrare1.jpg

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginRelated Items

Schema de culori

[Stil implicit]
Banner

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

MANAGERI din strainatate ! PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Joi, 12 Mai 2011 07:38

Oare aducerea de manageri din strainatate, fara o corelare a salariilor intr-o maniera ierarhica, intre manager si ultimul munictor (gen 1:10 sau cat o fi), lucru despre care nu stiu daca este pus in practica, dar ar fi normal sa fie si sigur s-a mai discutat, nu v-a duce la stagnarea salariilor celor de jos ? Sau oare v-a duce la cresterea salariilor tuturor celor angajati in firma sau regia respectiva ?

Si oare chiar vor reusi ei sa se mentina apolitici in adevaratul sens al cuvantului ?
Daca as fin Niels Schnecker as da o previziune ! Acesti manageri vor fi "convertiti" si ei se vor adapta conditiilor locale in peste 90% din cazuri !

Atata timp cat nu avem maini de fier in Politie, Tribunale, si acestea nu sunt sustinute / verificate de organizatii publice non profit care sa "isi bage nasul" des si sa sesizeze neregulile celor care trebuie sa ia masuri, si celor care ii verifica non profit pe cei care iau masurile, nu vom avea nici manageri situati echidistant fata de politic si concentrati asupra problemelor stricte de afaceri. Nu se poate ! Atata timp cat auzim frecvent licitatii cu dedicatie :)

Dumneavoastra ce credeti ?

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează