lucrare2.jpg
TERMOIDRAULICA
Gresie si Faianta ! Cele mei frumoase modele de gresie si faianta se gasesc in judetul CLUJ la TERMOIDRAULICA.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginSchema de culori

[Stil implicit]
AntikFutureQuantcast

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

Minister nou pentru fonduri PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
NEMULTUMIRI / NEIMPLINIRI
Scris de petro   
Vineri, 08 Iulie 2011 06:24

Problema absortiei de fonduri este foarte importanta insa a realiza un nou minister nu este solutia optima ! Nu o sa vedeti firma din maramures sau cluj sau brasov plimbandu-se pe la ministere sau trimitand si cerand aprobari. Cel putin 90 % din firme nu vor merge !

Ceea ce ar salva aceasta situatie extrem de proasta a abosrbtiei de fonduri ar fi angajarea a 2-3 programatori "BETON" la guvern sau unde or fi, din genul "FARA FITE" si pregatiti in baze de date si programare WEB.
Acestia ar putea realiza niste fromulare simple de aplicare si verificare a posibilitatii de obtinere a fondurilor ONLINE, prin completarea si trimitrea catorva date sdin partea firmei sau primarie, gen numar de angajati, activitatea principala, tipul de proiect descriere scurta etc ! Acestea probabil ar trebui sa fie partial publice pentru a incuraja si permite si opiniei publice sa vada in mod transparent ce si unde se aloca !

Desigur problema nu este extrem de simpla, insa deloc complicata. Ar trebui trecut la treaba dupa un numar de cateva sedinte in comun cu reprezentanti tehnici din diverse ministere implicate si apoi trecut la treaba. In estimarea mea, deloc puerila, in 1-2 luni maxim ar putea fi pus la dispozitia firmelor si a primariilor din romania cateva unelte de aplicare preliminara si estimare a sansei de reusita a proiectului dorit, fara efort prin "comunicarea" de la sediul firmei in cauza cu o aplicatie web de ultima generatie.

Va rog exprimati-va opinia mai jos

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează